Produse pentru pulbere recoltare (15)

Var Măcinat pentru Furaje

Var Măcinat pentru Furaje

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sodiu 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Umiditate 0,2%
Pudră de roșii

Pudră de roșii

Roșiile sunt bogate în substanțe nutritive și o sursă puternică de vitamine A și C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și sunt benefice pentru sinteza colagenului și sănătatea pielii. Conțin semnificativ mai mult licopen sub formă de pulbere uscată comparativ cu roșiile proaspete și, fiind un antioxidant puternic, pot ajuta la protejarea împotriva bolilor de inimă și a diferitelor tipuri de cancer. INFORMAȚII DESPRE PRODUS. Pulberea de roșii deshidratate este produsă din roșii cultivate în mod propriu, prin uscarea și măcinarea roșiilor. Pulberea de roșii uscate este compusă 100% din roșii coapte la soare. Conține toată dulceața și aciditatea roșiei proaspete, fără potențiatori de aromă, sare, arome sau substanțe chimice antiaglomerante. Gustul este intens și mai savuros decât majoritatea roșiilor proaspete. Ideală pentru a adăuga aromă și culoare de roșie formulărilor, precum și pentru a îngroșa și a regla materia uscată necesară (consistență
Sulfat de fier

Sulfat de fier

Sub formă monohidrată 30%, sulfatul de fier este soluția preferată de piața cimentului pentru reducerea cromului hexavalent. Acest produs oferă cea mai fiabilă și curată alternativă pentru producătorii de ciment în comparație cu alte opțiuni de pe piață. Sulfatul de fier este, de asemenea, comercializat pe piața producătorilor de îngrășăminte.
Făină de porumb

Făină de porumb

făină de porumb
Drojdie Turbo pentru Fructe

Drojdie Turbo pentru Fructe

Un Turbo Yeast bazat pe o tulpină de vin, conceput pentru utilizarea cu fructe pentru a face schnaps de fructe sau brandy. Turbo Yeast pentru fructe conține un complex complet de nutrienți pentru a asigura o fermentație fiabilă și completă, indiferent de conținutul nutrițional al fructelor. Tulpina activă de drojdie de vin uscat din acest Turbo Yeast este tolerantă la etanol până la 18% ABV și este capabilă să fermenteze într-un interval larg de temperatură de 10—35OC (rețineți că toleranța la etanol este redusă la temperaturi ridicate). Această tulpină este, de asemenea, tolerantă la condiții dificile de fermentație, are o toleranță ridicată la SO2, produce o aciditate volatilă scăzută și are o spumare redusă.
Prepararea fibrelor de hrișcă

Prepararea fibrelor de hrișcă

Preparatul din fibră de hrișcă este o pulbere liberă cu o consistență uniformă, care se descompune ușor (sunt permise cocoloașele mici). Culoare brună. Gustul și mirosul sunt caracteristice hrișcăi, fără mirosuri și arome străine. Aplicare: preparatul din fibră de hrișcă poate fi folosit ca substitut pentru substanțele de îngroșare în producția de ketchup, sosuri de roșii. Produsul este disponibil și în versiunea BIO / Organic.
făină de soia

făină de soia

Făina de soia este subprodusul extracției uleiului de soia. Există mai multe procese, care rezultă în produse diferite. Făina de soia este, în general, clasificată pentru comercializare în funcție de conținutul său de proteină brută. Tipurile bogate în proteină sunt obținute din semințe decojite și conțin 47-49% proteină și 3% fibră brută (pe baza alimentului).
Pudră de trandafir muscat

Pudră de trandafir muscat

Cunoscut de secole în medicina naturopatică, eglantierul este o sursă bogată de vitamine (A, B, C), acizi de fructe, uile, minerale, fibre și oligoelemente. Ciorchinii de măceșe conțin aproximativ de 20 de ori mai multă vitamina C decât lămâia, ceea ce îi face un complement excelent pentru nevoile noastre de vitamine în perioada rece a anului. Ingredientul activ galactolipid este o caracteristică unică a eglantierului. Se spune că proprietățile sale antiinflamatorii reduc simptomele durerilor articulare și ale artritei. Ambalare: 500g, 1000g și vrac
Făină de ciuperci - Ciuperci măcinate

Făină de ciuperci - Ciuperci măcinate

Făinuri de ciuperci Procesul nostru de fabricație a făinii de ciuperci Aromas și Boletos constă în reducerea ciupercii la pulbere după deshidratare, fără adăugarea de amidon sau alt ingredient. Sugestii: făina noastră de ciuperci poate fi adăugată în prepararea oricărui fel de mâncare, cum ar fi supe, sosuri, pâine, paste, brânză, biscuiți, deserturi, printre altele. Disponibile: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Compoziție nutrițională per 100 g. Grăsimi - 1,3 % Carbohidrați - 78% Fibre - 14% Proteine - 15%
grâu dur

grâu dur

Grâul dur este o varietate de grâu de primăvară care este de obicei măcinată în semolă și folosită pentru a face paste. De asemenea, poate fi măcinată într-o făină mai fină și folosită pentru a face pâine sau aluat pentru pizza.
Lapte praf degresat

Lapte praf degresat

Lapte praf degresat este produs prin eliminarea conținutului de apă din laptele degresat pasteurizat printr-un proces numit uscare prin pulverizare. Clasificarea laptelui praf degresat se bazează pe tratamentul termic aplicat în timpul fabricării sale, care poate fi categorisit ca fiind de înaltă, medie sau joasă temperatură. *produse mai standardizate disponibile.
drojdie pentru furaje

drojdie pentru furaje

droga inactivă granule de drojdie pentru furaje granula diametru 6-10mm conținut de proteine 24-26 ambalaj big-bag 1 tonă
pudră magnetică

pudră magnetică

Pulbere NdFeB, în special potrivită pentru fabricarea inelelor magnetice subțiri cu magnetizare multipolară. Granularitatea pulberii anisotrope poate fi ajustată în funcție de cerințele clienților, pentru a îndeplini cerințele de compactare și injecție a matrițelor, precum și toate tipurile de alte metode de producție. Material: conform cerințelor Dimensiunea particulelor: conform cerințelor Ambalaj: conform cerințelor
Pudră din semințe de armurariu

Pudră din semințe de armurariu

Cardul mărarului a fost folosit timp de secole ca remediu pe bază de plante pentru o varietate de boli, în principal probleme ale rinichilor, ficatului și vezicii biliare. Substanța flavonoidă, numită silimarină, din cardul mărarului protejează, se presupune, ficatul de toxine. Silimarina poate ajuta ficatul să se repare, stimulând creșterea de noi celule datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatorii. Cardul mărarului are un gust plăcut de alune. Semințele sunt greu de consumat direct, de aceea cea mai preferată metodă de utilizare este sub formă de pulbere. Utilizări: utilizarea tipică a pulberii de semințe de card mărar uscat este în prepararea smoothie-urilor. În plus, produsul poate fi adăugat în salate, smoothie-uri, supe sau sucuri. Se recomandă să se ia o jumătate de linguriță de pulbere, să se presare pe farfurie și să se amestece. Ambalaj: 500g, 1 kg și vrac.
Floare de mușețel, Pudră de mușețel, Mușețel industrial

Floare de mușețel, Pudră de mușețel, Mușețel industrial

Floare de mușețel, pulbere de mușețel, mușețel industrial, frunze de salvie, salvie tăiată, - Floare de mușețel, pulbere de mușețel, mușețel industrial, frunze de salvie, salvie tăiată, schinduf, semințe de schinduf, lemn dulce, linte galbenă, linte brună, fasole albă, fasole, lupin, năut.